RETOURNEREN

Retourmelding kan gedaan worden binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Hierna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je bestelling naar ons terug te sturen. Retouren meld je aan via info@bizzywoman.nl of onze contactpagina. Vermeld in de mail het volgende:
  Naam
  Ordernummer
  Product 
  De eventuele reden van retour. 

Verdere instructies volgen. Geretourneerde artikelen dienen nieuw en ongebruikt te zijn, voorzien van aangehecht prijskaartje en in de originele ongeopende verpakking te zitten. 

Let op! om hygiënische redenen nemen wij oorbellen niet retour. Retouren die hier niet aan voldoen, die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen worden geweigerd.

Wij raden je aan om het retourpakket met 'track and trace' naar ons retour te sturen. Bizzy Woman is niet aansprakelijk voor het zoek raken van retourzendingen. Let op dat de retour zending uw adresgegevens en ordernummer bevat, zodat uw retour snel in behandeling kan worden genomen.

Na ontvangst van je retour wordt het bedrag op teruggestort op dezelfde (bank)rekening die is gebruikt tijdens het plaatsen van de bestelling. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het retour zenden is voor eigen rekening. Bizzy Woman stort de kosten exclusief de verzendkosten retour.

 

 

© 2016 - 2024 bizzywoman | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel